FORÅR! Man går udenfor, efter en nat med lidt regn. Der er dug på græsplænen, og et virvar af friske dejlige forårsdufte borer sig op i næsen og gamle øjeblikke vælter frem på nethinden. Solen varmer allerede, selvom det kun er tidlig formiddag. Nu er det endelig forår. Temperaturen stiger, planter og bede spirer. Det er det vi alle har ventet på!

Trimning af hæk

Forår og sommer er for de fleste et synonym med hækklipning. Hækken skal trimmes så den ikke løber løbsk, og vokser sig alt for tyk, fylder for meget på grunden, inde på naboens grund eller på den vedsidenafliggende gang- eller cykelsti. Klipning af hæk er også vigtigt for beboernes og naboernes visuelle opfattelse af gang-, gård- og fællesarealer, der måtte være på ejendommen.

Slåning af græs

Såvel som for hækkeklipning er det nu sæson for græsslåning. Græsslåning er ikke bare, at køre over græsplænen med en græsslåmaskine. Det er også at slå græsset i et bestemt mønster, samt klippe kanterne så plænen spiller max, og det hele ser flot og indbydende ud for beboerne på en dejlig sommerdag. Græsset er jo stedet hvor vi bl.a. soler, leger og griller og har mange hyggelige stunder igennem sommeren. Derfor skal det føles godt og være indbydende visuelt for beboere, og få naboerne til at blive misundelige 

A-X-L Ejendomsservice’s ”grønne” mænd

Det er derfor vigtigt, at opretholde den gode standard af ejendommens inde- såvel som udearealer. Dette gøres ved, at arbejde sammen med en solid, stabil og tillidsvækkende samarbejdspartner. Her hos A-X-L Ejendomsservice har vi en ”grønne” mænd. De varetager alt lige fra små opgaver, som hækkeklipning og græsslåning op til de større opgaver, som beskæring og træfældning. Vores ”grønne” mænd, er yderst kompetente medarbejdere, som kan håndtere alle de grønne opgaver I skulle have brug for at få løst.

Hos A-X-L Ejendomsservice sætter vi en ære i effektivitet og grundighed, samt vi har blik for detaljen, der gør forskellen. Vi tager os af Jeres grønne områder, og dermed får I tid til mere vigtige opgaver og andre ting, der betyder noget for Jer. Gå ind på vores ”grønne områder side” på vores hjemmeside og se mere om hvad vi kan gøre for Jer her.

A-X-L Ejendomsservice står altid til rådighed til en snak om, hvad vi kan gøre for Jer og Jeres ejer- eller andelsforening. Derudover servicerer vi også private med forskellige større grønne projekter. Kontakt os derfor i dag, hvis der skulle være eventuelle forespørgsler eller spørgsmål. Ellers kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven eller projektet, ganske gratis, og tager en nærmere og behagelig snak om hvad vi kan hjælpe Jer med.