Skadedyrsservice og skadedyrsbekæmpelse hos A-X-L

Her hos A-X-L Ejendomsservice er vi stolte af at udbyde skadedyrsservice i samarbejde med kun de bedste autoriseret skadedyrsbekæmpere i branchen, for det bedste resultat. Til afdelingen er tilknyttet to kloakmestre og to skadedyrsbekæmpere.

Hos A-X-L skadedyrsservice ved vi, at det kan være til stor gene, at opdage man har skadedyr f.eks. i sit private hjem. Derfor vil vi fra start til slut, sørge for at gøre det så overskueligt som muligt for kunden, da vi sætter os i kundens sted. Specielt ved akut skadedyrsbekæmpelse, sørger vi for at rykke ud så hurtigt som muligt, så du som kunde hurtigt kan få en normal hverdag op at køre igen. Hurtig gennemgang og opsætning af skadedyrssikring. Vi har døgnvagt skadedyrsbekæmpelse og står derfor klar alle døgnets 24 timer når det gælder udrykning til akutte skadedyrssager. Vi kan hjælpe alle slags nedenstående potentielle kunder med projekter vedrørende bekæmpelse og/eller forebyggelse af mus, muldvarpe, mosegrise, mår, ræv, duer, myrer, hvepse, fluer, edderkopper, væggelus, sølvfisk, borebiller m.m.

Vi tager alle opgaver store som små – for alle slags kunder, såsom: offentlige/private institutioner, skoler, storcentre, restauranter, benzintanke, madbutikker, hesteskoler, selvfølgelig ejer- og andelsforeninger, private villa- og parcelhuse, samt haver og mange flere.

Kontakt os allerede i dag på 70 70 79 90

Hvis I oplever noget lignende ovenstående, så kontakt os i dag, og vi kommer ud og besigtiger opgaven, og I vil få en estimeret pris på hvad det vil koste. Dog minder vi om, at der kan forekomme uforudsete udfordringer, som skal tages højde for. Ring til os eller send en mail og hør nærmere om hvad vi kan gøre for netop Jeres skadedyrsproblem.

Har du problemer med rotter og mus - Læs mere

Få et uforpligtende tilbud

  VED A-X-L SKADEDYRSSERVICE FÅR DU:

  Akut skadedyrsbekæmpelse uden for kommunale åbningstider

  Grundig bygningsgennemgang

  Totalløsning inden for skadedyrsbekæmpelse og skadedyrssikring

  Tilpassede sikringsordninger

  Miljørigtige midler og hensigtsmæssig miljøpolitik

  24 timers døgnvagt

  Viceværtservice

  Trappevask

  Skadedyrservice

  Vinduespolering

  Snerydning

  Træfældning og Beskæring