Hos A-X-L Ejendomsservice skræddersyer vi aftaler for snerydning og glatførebekæmpelse i København og Storkøbenhavn, jf. politivedtægten for vintervedligeholdelse.

Vi udbyder både til private husejere og ejer- og andelsforeninger.

Vi sætter en ære i at sende positive og dedikerede medarbejdere samt snerydningsmaskiner ud i stedet for en maskinpark, der flyttes rundt. Når snefaldet er overstået er vi i tøjet, parate til at rydde og salte, inden folk skal ud ad døren. I perioden sikrer vi derfor stabilitet og fleksibili¬tet, så alle beboere uanset alder kan færdes trygt og få en god start på dagen.

Vi tilbyder oftest serviceaftaler for vintervedligeholdelse i forbindelse med øvrige serviceaftaler for jeres forenings ejendom (ejer eller andel). I disse service aftaler kan man vælge et fast beløb for vintervedligeholdelsen, for på den måde at sikre snerydningen og glatførebekæmpelsen bliver udført kontinuerligt efter aftale. Man kan også vælge en løsning, hvor vi kommer ud når først sneen er faldet, dvs. at foreningen betaler pr. udrykning ved glatte veje og snefald, mod et årligt fast vederlag.

Husk at hvis du vil have sikret privaten og villaen i de kolde måneder, udfører vi også snerydning og glatførebekæmpelse for større private huse og villaer.

Husk også, at jf. Vintervedligeholdelsesloven er det lovpligtigt, at rydde sneen og anvende salt, sand eller grus når sneen falder. Loven diktere, at sneen skal være ryddet, og det er anbefalet at smide salt, da det er mest effektivt. Dette skal være gjort inden kl. 07.00 (om søndagen fra 08.00) morgen og til kl. 22.00 aften. Er dette ikke overholdt, kan man stå til en stor økonomisk bøde, hvis man står med ansvaret for snerydningen, og der skulle ske et uheld eller man bliver ”opdaget”.

Hos A-X-L Ejendomsservice yder vi snerydning og glatførebekæmpelse størstedelen af vores faste kunder, og har gjort det i mange år.

Vi er altid opdateret i forhold til regulativer, så i skal slippe for hovedpinen. Vi hjælper selvfølgelig alle vores kunder med alle spørgsmål om vintervedligeholdelse, og hvad dertil tilhører. Gennem sparring og behagelige dialoger, giver vi vores kunder den bedste service, og ingen økonomiske overraskelser. Ved at indgå i en vintervedligeholdelse servciceaftale med A-X-L, påtager vi os selvfølgelig alt ansvar, og vores kunder sover trygt om natten i de kolde vintermåneder. Vælg enten et årligt fast beløb, og dermed ingen økonomiske overraskelser. Eller betal pr. Gang vi kommer ud og salter og/eller rydder sne.

Uanset hvilken løsning Jeres forening vælger eller vælger til Jeres private ejendom, vil vi altid gøre vores ypperste for at holde Jer som kunde tilfreds med resultatet.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på vintervedligeholdelse til jeres Ejer-, andels- eller gårdlaug forening. Udover foreninger servicerer vi også virksomheder, private og villaveje.

Få et uforpligtende tilbud

  HER ER NOGLE AF DE OPGAVER, SOM VI KAN VARETAGE:

  Rydning efter snefald

  Snerydning manuelt
  Snerydning maskinelt

  Glatførebekæmpelse

  (veje, fortove, gangstier)

  Saltning af færdselsarealer
  Grusning af færdselsarealer

  24 timers døgnvagt

  Mulighed for hjælp døgnet rundt

  Viceværtservice

  Trappevask

  Skadedyrservice

  Vinduespolering

  Snerydning

  Træfældning og Beskæring