Når solen begynder at skinne, er det rart at kunne se ud gennem vinduet, uden plamager, streger, skidt og støv, samt hvad mange oplever i København, bilos. Vi kender det alle sammen, vi sparer pengene og finder bruseskraberen eller en karklud frem og begynder, at ”skrubbe” på vinduet, i bedste imiterende vinduespudser stil. Det resulterer som regel i et utilfredsstillende resultat, og det ser ikke pænt ud med løbere ned ad ruden og andre uheldige helligdage, der kan forekomme. Det er vigtig både i privaten og i virksomheden, når man skal imponere. Hvad enten det er svigerfamilien eller den vigtigste kunde eller samarbejdspartner.

Vinduespudsning, vinduespolering, vinduesrengøring

Kært barn har mange navne, men det er ikke navnet der gør forskellen. Det er din samarbejdspartner. A-X-L Ejendomsservice har ansatte med mere end 10 års erfaring inden for vinduespolering, derudover benytter vi de mest kompetente samarbejdspartnere. Som udgangspunkt poleres vinduerne med professionel sæbe, der skummer mindst muligt, og dermed efterlader vi ikke sæberester, og undlader dermed, at tiltrække unødvendig skidt og støv. Endvidere, anvendes oftest demineraliseret og miljøvenlige sæber.

Hos A-X-L Ejendomsservice sætter vi en ære i effektivitet og grundighed, samt vi har blik for detaljen, der gør forskellen. Vi tager os af vinduerne, og dermed får I tid til mere vigtige opgaver og andre ting, der betyder noget for Jer. Gå ind på vores vinduespoleringsside på vores hjemme side og se mere om hvad vi kan gøre for Jer her.

Vi kan også andet end at pudse vinduer!

Heldigvis, kan vi som ejendomsservice virksomhed, også meget mere end bare at polere vinduer. Vi kan hjælpe Jer og Jeres andels- eller ejerforening, villa eller villavej med meget mere! Vi leverer en af Danmarks bedste trappevask, fælder træer, beskærer buske, lægger fliser (f.eks. til en indkørsel), snerydning og så besidder vi en speciel egenskab i viceværtsservice, med behagelig dialog og nærvær!

Hvis noget af ovennævnte skulle have vækket din/Jeres interesse, så tøv ikke med at kontakte os! Sammen på et uforpligtende og gratis møde, kan vi finde ud af hvad vi kan gøre for Jer, så I kan for den bedste skræddersyet løsning, der passer til Jeres behov!