Hos A-X-L Ejendomsservice fælder vi Jeres træer, og giver tilbage til naturen.

Der bliver fældet mange tusind træer om året i Danmark. Det er vigtig, at man ved hvilke regler som skal følges når man skal i gang med et træfældningsprojekt. Derfor er det vigtigt altid at alliere sig med en partner, der har forstand på reglerne, og ikke mindst sikkerheden.

Hos A-X-L Ejendomsservice anvender vi lift stort set hver gang vi fælder de store træer, dette gør vi da det er mest sikkert, både for træfælderen, men også for omgivelsernes sikkerhed. Såvel både for materielle og immaterielle omkringliggende. Når man skal fælde et træ fra lift, starter man med toppen, og ”tynde ud” i træets krone, herefter, skære man stammen ned et stykke ad gangen. Denne fremgangsmetode er med til, at gøre processen effektiv for både træfældningen og oprydningen/bortskaffelsen efterfølgende.

Vi beskærer alt lige fra små buske, til kronerne på de store træer. I forstaden såvel som inde i byen.

Mange mennekser synes, det er dejligt med grønt i byen. Det pryder gadebilledet, når de store flotte, majestætiske træer står langs vejene, i parkerne, samt i byen. Heldigvis, er der ikke mange ledninger tilbage, der hænger i luften mellem masterne. Dette er med til, at give os mulighed for at have flere træer i byen. Dog kan nogle trætoppe generer nybyggeri, eksisterende lejligheder, skygger for lys eller andre andet form for irritation indbyggerne i byen, eller forbipasserende. Hos A-X-L afhjælper vi så vidt muligt, generede beboere i byen, såvel som andre, der vil have beskåret en trætop af den ene eller anden grund. Således, hjælper man faktisk også træet med at vokse bedre.

Få en uforpligtende snak med vores Træfældningsekspert på 70 70 79 90

Vores træfældningsekspert hedder Tommy Barfod. Han har beskæftiget sig med træfældning, beskæring og anlægsgartneri i over 30 år. Tommy har derfor virkelig meget erfaring inden for faget. Han kommer derfor gerne ud og tager en behagelig snak om selve opgaven, inden den bliver udført, så alle parter er enige om omfanget og opgaven, inden arbejdet påbegyndes. Derfor er det altid en mulighed, at få et gratis og uforpligtende tilbud fra os.

Vi føler vi har et ansvar, derfor er vi her hos A-X-L, indgået i et samarbejde med organisationen ”Global Climate Institute”, for en mere grøn fremtid. Dette indebærer bl.a., at når vi fælder eller beskære et træ for vores kunder, så planter vi et træ i Khasi Hills i Indien (op til 280 træer om året). Dette kan være med til, at mindske vores egen eller vores kunders dårlige samvittighed når vi fælder træer, uanset om det er af den ene eller anden årsag. Tiltag som dette koster selvfølgelig ikke ekstra for vores kunder, men er noget vi gør for, at værne om vores CSR, samt gøre A-X-L en mere bæredygtig virksomhed. Vi håber dette tiltag er med til, at give noget af det tilbage, vi låner fra naturen.

Altid sikker træfældning, hos A-X-L Ejendomsservice

Uanset hvilken løsning Jeres forening vælger eller vælger til Jeres private ejendom, vil vi altid gøre vores ypperste for at holde Jer som kunde tilfreds med resultatet.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på træfældning til jeres Ejer-, andels- eller gårdlaug forening. Udover foreninger servicerer vi også virksomheder, private og villaveje. Udbydes i Storkøbenhavn og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

  I forbindelse med træfældning og beskæring tilbyder vi:

  Rodfræsning

  Oprydning

  Bortskaffelse

  Viceværtservice

  Trappevask

  Skadedyrservice

  Vinduespolering

  Snerydning

  Træfældning og Beskæring